E3-veckan aka spelvärldens mest hektiska tidpunkt

Så var det dags igen. Världens största spelmässa E3 öppnar portarna och redan idag kommer Microsoft att hålla sin presskonferens som de första av de största. E3 har dock redan påbörjats sedan nästan en vecka tillbaka i form av rykten, information som läckt och även Microsofts uppvisning av Kinect (det nya namnet på Project Natal). Men det är första idag som det hela börjar på allvar och vi som varit med några år vet vad som är att vänta.

Det är en spännande men också stressig tid att vara intresserad av spelbranschen. Internet kommer fullkomligt svämma över av nyheter, videoklipp och intressant information om allt kommande spelrelaterat det närmaste året. Det finns inte en chans att behandla all information under veckan som stundar, men de som lägger lite tid och energi åt att följa de stora presskonferenserna samt hålla sig uppdaterade via sin favoritnyhetskälla har en underbar tid framför sig.

Själv ska jag göra mitt bästa att plocka ut det jag anser viktigast från mässan med genomgångar av större presskonferenser, information om de mer unika och intressanta spelen samt givetvis min åsikt om vad som varit bäst och sämst från årets mässa. Spänn fast er i datorstolen och bered er på en ordentlig resa, för nu blir det åka av.

Annonser

Etiketter: ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: