Capcoms tentakel-feticism

Japaners något annorlunda läggning till tentakler känner säkert de flesta som någon gång snubblat över ett Hentai-klipp till. För er som inte vet vad Hentai är, eller inte kommit i kontakt med det, låt det vara så, ni andra vet säkert ungefär vad jag pratar om. Att japanska spelstudion Capcom dessutom har en fetisch för just tentakler känner vi igen från Resident Evil-seriens tidiga dagar, men i och med Resident Evil 5 gick de lite för långt.

Ni som följer bloggen vet redan att jag gillar Resident Evil 5. Det var dock under oerhört många fajter i spelet, där bossen efter att ha tagit en massa stryk och laddade upp inför sin andra eller tredje form, då man visste att nu, nu jäklar blir det tentakel-party. Och mycket riktigt, i mer eller mindre varenda bossmöte fick man till slut skjuta på ett sprattlande monster med lika många tentakler som Resident Evil-serien innehåller zombier (eller zombie-liknande-halvt-hjärndöda-typer). Mot slutet av spelet blev det skrattretande mycket tentakel-sprattel från bossarna och det verkar som att hela Resident Evil-serien numera går efter premissen zombier<stora monster<Wesker<tentakler när det gäller vad som är störst och elakast i Umbrella-arsenalen.

En boss i Resident Evil 5 som består till mestadel av, just det, tentakler.

Och när jag nu tittar på videoklipp från en kamp mot en av bossarna i Lost Planet 2, också från Capcom, verkar det som att tentaklerna har invaderat yttre rymden. Det vi får se är inte ens i närheten av vad Resident Evil 5 hade att bjuda på, men i den här takten kommer snart Capcom vara mer synonymt med tentakler än Hentai. Hur skulle det se ut, egentligen?

Annonser

Etiketter: , ,

Ett svar to “Capcoms tentakel-feticism”

  1. Linnea Says:

    haha :3 helt underbart ju! mer tentakler åt folket \o/
    Fluff lär ju bli glad i alla fall, så låt oss alla glädjas med honom innan Capcom tar det för långt och skapar Tentacle-mania :>

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: