Loading…

Prioriteringar är aldrig speciellt roliga, åtminstone inte när man tvingas prioritera bort något som kanske egentligen är roligare eller mer intressant än det man ”tvingas” prioritera.

I det här fallet är det dock inga tråkiga saker som ligger högst i prio-listan, men de är många och de har framförallt ett bäst-före-datum som gör att de måste ligga högst. En av dessa är kanske mer intressant än de andra och det är mitt planerade projekt, som jag som vanligt inte kan tala speciellt mycket om men hoppas kunna återkomma angående så snart som möjligt. Lägg därtill ett bostadsrättsköp och en mängd andra livsnödvändiga aktiviteter och tiden räcker knappt till att ens spela, allt mindre skriva om spel.

Men det blir ändring på det, så snart bostadsköpet är avklarat och de övriga punkterna styrts upp och strukturerats på ett sätt så att jag kan göra annat drar bloggen igång igen. Tills dess så får laddningsskärmen stå och rulla, och förhoppningsvis så är den här laddningstiden mer åt Nintendo DS-hållet än Smackdown vs Raw på PSP-hållet.

Annonser

Ett svar to “Loading…”

  1. Pixelafton Says:

    Lycka till med bostadsköpet. Ser fram emot att se vad du sitter och klurar på!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: